Rozwarstwienie produktu jest procesem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Bezpośrednio przed spożyciem zalecamy schłodzić do temperatury od 2 °C do 8 °C.
Najlepiej spożyć przed: numer partii i data na nakrętce. Przechowywać w temperaturze od 2 °C do 25 °C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Sok marchwiowo-bananowo-jabłkowy. Częściowo z soków zagęszczonych. Pasteryzowany.
woda
sok marchwiowy z soku zagęszczonego (21,5 %)
przecier bananowy (14 %)
sok jabłkowy z soku zagęszczonego (11 %)
przecier marchwiowy (6,5 %)
cukier
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
aromat
przeciwutleniacz - kwas askorbinowy
Przeciwutleniacze: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
---|
wartość energetyczna | 168 kJ/39 kcal |
tłuszcz | 0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 9,0 g |
- w tym cukry | 8,8 g |
białko | 0 g |
sól | 0,02 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 250
Cechy: częściowo z soków zagęszczonych
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): ml
Producent: „VICTORIA CYMES" Spółka z o.o.
„VICTORIA CYMES" Spółka z o.o.
ul. Kołobrzeska 43,
78-600 Wałcz