Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Ser śmietankowo-kremowy typu włoskiego.
śmietanka pasteryzowana
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawiera: mleko
| w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1582 kJ / 384 kcal |
Tłuszcz | 40 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24 g |
Węglowodany | 2,6 g |
w tym cukry | 2,6 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 0,08 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 250
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Łowiczu
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Łowiczu
ul. Przemysłowa 3,
99-400 Łowicz
www.mleczarnia.lowicz.pl