Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C, a po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Należy spożyć do: data i numer partii na spodzie opakowania.
Twaróg półtłusty, kostka.
| Jednostka miary | szt. |
mleko
kultury bakterii mlekowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu | |
|---|---|
| wartość energetyczna | 514 kJ / 122 kcal |
| tłuszcz | 4,0 g |
| w tym | |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 2,7 g |
| węglowodany | 3,5 g |
| w tym | |
| - cukry | 3,5 g |
| białko | 18 g |
| sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 250
Cechy: wysoka zawartość białka
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane