Po otwarciu należy spożyć w przeciągu 5 dni.
Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C.
Miękki ser kwasowo-podpuszczkowy, dojrzewający w solance.
pasteryzowane MLEKO
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawartość tłuszczu w suchej masie: 45 %
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1063 kJ / 256 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14,4 g |
Węglowodany | 1 g |
w tym cukry | 1 g |
Białko | 18 g |
Sól | 2,9 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Euroser Dairy Group
Euroser Dairy Group,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
www.euroser.pl