Przechowywać w temperaturze od + 2°C do + 6°C.
Ser Mozzarella w zalewie 45% tł. w s.m.
Składniki: pasteryzowane mleko krowie sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii, kwas: kwas cytrynowy
Składniki zalewy: woda, sól
Zawiera: mleko
| 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1016 kJ / 245 kcal |
Tłuszcz | 18,5 g |
w tym kwasy nasycone | 13,0 g |
Węglowodany | 1,5 g |
w tym cukry | 1,5 g |
Białko | 18,0 g |
Sól | 0,50 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 200
Masa po odsączeniu: 100
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl