Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Twaróg chudy, klinek.
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
mleko
kultury bakterii mlekowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 354 kJ / 83 kcal |
tłuszcz w tym | 0 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany w tym | 3,8 g |
- cukry | 3,8 g |
- białko | 17 g |
- sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo,
www.mlekpol.com.pl