Należy spożyć do: data i numer partii podane na spodzie opakowania.
Przechowywać w temperaturze: 0°C - +4°C.
Ricotta - ser serwatkowy niedojrzewający.
Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 40 %.
Wyprodukowano i zapakowano we Włoszech
serwatka (z MLEKA)
śmietanka (z MLEKA)
sól
regulator kwasowości: kwas mlekowy
Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 40 %.
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 594 kJ / 143 kcal |
Tłuszcz | 11 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7,7 g |
Węglowodany | 2,5 g |
w tym cukry | 2,5 g |
Białko | 8,5 g |
Sól | 0,50 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 4
Wymiar liczbowy: 250
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Euroser Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. k.
EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. K.,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska