Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Należy spożyć do: data i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Marka numer 1 we Włoszech w sprzedaży serów pakowanych.
Mascarpone ser śmietankowo-kremowy.
Wyprodukowano w Polsce. Śmietanka i mleko pochodzą z UE.
śmietanka pasteryzowana
mleko pasteryzowane
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
|---|
| Wartość energetyczna | 1616 kJ / 392 kcal |
| Tłuszcz | 40 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
| Węglowodany | 4,9 g |
| - w tym cukry | 4,9 g |
| Białko | 3,4 g |
| Sól | 0,13 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 250
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@pl.lactalis.com
www.serypresident.pl