Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Mascarpone ser śmietankowo - kremowy.
śmietanka pasteryzowana
mleko pasteryzowane
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawiera: mleko
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1616 kJ |
Wartość energetyczna | 392 kcal |
Tłuszcz | 40 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
Węglowodany | 4,9 g |
- w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 0,13 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce (składniki mleczne z UE)
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres
jakosc@lactalis.pl