Przed spożyciem wstrząsnąć. Pić schłodzone.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C i spożyć do 12 godzin po otwarciu.
Kefir truskawkowy.
mleko pasteryzowane
cukier
truskawki 3,3 %
sok truskawkowy z zagęszczonego soku 1 %
koncentrat soku z czarnej marchwi
aromaty
kultury bakterii mleczarskich
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 285 kJ / 67 kcal |
Tłuszcz | 1,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8 g |
Węglowodany | 10,7 g |
w tym cukry | 10,5 g |
Białko | 3,2 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 12 Godziny
Wymiar liczbowy: 350
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Cechy: wyprodukowano w Polsce z polskiego mleka
Rozmiar opakowania: 350
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.lactalis.pl
Informacje na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@pl.lactalis.com