Łowicz Sos pieczarkowy z podgrzybkiem 500 g

Nowy produkt

7,99 zł

15,98 zł / kg

5900397735453

szt.

Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
Łowicz
Samo najlepsze!
Przepis na makaron świderki z kurczakiem

Potrzebujesz: sos pieczarkowy z podgrzybkiem Łowicz, ok. 400 g piersi kurczaka, 2 łyżki oleju, 300 g makaronu świderki Lubella.
1. Mięso pokrój w kostkę.
2. Podsmaż na 2 łyżkach oleju.
3. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty.
4. Podawaj z makaronem świderki.

Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Sos pieczarkowy z podgrzybkiem. Sos warzywno-pieczarkowy z podgrzybkiem. Pasteryzowany.
Może zawierać seler.
Jednostka miaryszt.
woda
cebula
koncentrat pomidorowy (7,4 %)
pieczarki (7,3 %)
marchew (4,5 %)
skrobia modyfikowana kukurydziana
przecier jabłkowy
cukier
olej rzepakowy
sól
przyprawy (w tym pieprz czarny)
ekstrakty przypraw
zioła
podgrzybek suszony (0,15 %)
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
glukoza
suszone warzywa (w tym szczypior)
aromaty
Może zawierać: seler
konserwanty: Nie zawiera
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
energia248 kJ / 59 kcal
tłuszcz1,6 g
w tym kwasy nasycone<0,1 g
węglowodany9,8 g
w tym cukry7,0 g
białko1,3 g
sól0,88 g

Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 500
pełen warzyw
bez konserwantów
Polska Marka
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g

Producent: MW FOOD Sp. z o.o.

MW FOOD Sp. z o.o.,
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice

Ostatnio oglądane