Kabanos Boczek z komina

Nowy produkt

34,99 zł / kg

12337a

kg

Wyrób mięsny wyprodukowany z odkostnionego boczku ze skórą.

Jednostka miarykg

SKŁADNIKI: MIĘSO WIEPRZOWE 70%, TŁUSZCZ WIEPRZOWY 6%, WODA, SÓL, STABILIZATORY: E451, E450, E452, BIAŁKO ZWIERZĘCE KOLAGENOWE WIEPRZOWE, PLAZMA KRWI WIEPRZOWEJ, SUBSTANCJE ZAGĘSZCZAJĄCE: E407A, E415, BŁONNIK SOJOWY, BIAŁKO SOJOWE, SKROBIA PSZENNA, BŁONNIK PSZENNY, HEMOGLOBINY, CUKRY, WZMACNIACZ SMAKU E621, PRZECIWUTLENIACZ I STABILIZATOR: E301, REGULATORY KWASOWOŚCI: E262, E270, SUBSTANCJA KONSERWUJĄCA: E250, E200, E211. MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, MLEKO, SELER, SEZAM, ORZECHY ZIEMNE, GORCZYCĘ, LAKTOZĘ.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA
Wartość odżywcza 100g/ %RWS: wartość energetyczna: 893kJ/215kcal (*11%); tłuszcz:16,8g (*24%); w tym kwasy tłuszczowe nasycone:7,0g (*35%), węglowodany 0,6g (*0%); w tym cukry: 0,4g (*0%); białko:15,8g (*32%); sól: 2,3g (*39%). *RWS Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

Wyrób powinien być przechowywany w temperaturze 2 - 80C.
Po otwarciu produkt należy spożyć do 48 godzin.

Producent: KABANOS

Mirosław Kojs i Joanna Kojs - Kowalczyk
Spółka Jawna
ul. Spółdzielców 1, 34-480 Jabłonka

Ostatnio oglądane