AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27,
D-13403 Berlin
Niemcy
www.strock.com
Chronić przed ciepłem!
8 rodzajów specjałów czekoladowych
Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa, Deserowa mleczna, Marcepanowa, Mus czekoladowy, Kawowo-śmietankowa
Nadziewane i nienadziewane specjały czekoladowe.
Wszystkie rodzaje mogą zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja. cukier
tłuszcz kakaowy
miazga kakaowa
mleko pełne w proszku
tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
orzechy laskowe (3,8 %)
pełnotłuste mleko w proszku
migdały (2,8%)
odtłuszczone mleko w proszku
laktoza (z mleka)
maślanka w proszku (z mleka)
tłuszcz mleczny
kakao niskotłuszczowe
dekstroza
emulgator: lecytyny (soja)
fruktoza
kawa
syrop glukozowy
syrop z cukru inwertowanego
aromaty
sól
Czekolada mleczna z nadzieniem nugatowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna z nadzieniem pralinowym: masa kakaowa minimum 32%; czekolada mleczna deserowa: masa kakaowa minimum 45%; czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym: masa kakaowa minimum 50%; czekolada deserowa z musem czekoladowym: masa kakaowa minimum 50%; biała czekolada i czekolada kawowo-śmietankowa: czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%; biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%
Zawiera: migdały, orzechy laskowe, mleko, soja
Może zawierać: jaja, orzechy, orzeszki ziemne
| Na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2346 kJ/563 kcal |
Tłuszcz | 36,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20,0 g |
Węglowodany | 49,9 g |
w tym cukry | 48,0 g |
Białko | 7,8 g |
Sól | 0,18 g |
Wymiar liczbowy: 400
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: STROCK Sp. z o.o.
STROCK Sp. z o.o.,
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa,
www.storck.pl