Najlepiej spożyć przed: data - kod partii produkcyjnej na opakowaniu. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +10 °C.
Ser topiony z szynką.
 woda
sery 30 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej)
masło
mleko w proszku odtłuszczone
szynka wieprzowa wędzona 6 % (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przypraw w tym seler, wzmacniacz smaku: E 621)
serwatka w proszku (z mleka)
skrobia kukurydziana
sole emulgujące: E 450, E 452
sól
Zawiera: seler, mleko, soja
Wzmacniacze smaku: Zawiera
konserwanty: Nie zawiera
 | Wartość odżywcza w 100 g: | 
|---|
| Wartość energetyczna | 804 kJ / 193 kcal | 
| Tłuszcz | 14 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,5 g | 
| Węglowodany | 7,8 g | 
| w tym cukry | 5,9 g | 
| Białko | 9,0 g | 
| Sól | 2,0 g | 
 Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 150
bez konserwantów
źródło białka
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: SERTOP sp. z o.o.
 SERTOP sp. z o.o.,
 ul. Przemysłowa 58,
 43-100 Tychy,
 Polska