Konserwa rybna sterylizowana
Jednostka miary | szt. |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal: 126 kcal
Wartość energetyczna kJ: 525 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 7,4 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Zawartość węglowodanów: 7,8 g
Cukry: 3,3 g
Zawartość białek: 7 g
Zawartość soli: 1,2 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Składniki: 50% kawałki filetów z dorsza panierowanego i smażonego: filety z dorsza (I-Gadus morhua callaris, II-Gadus morhua callaris)*, mąka kukurydziana, olej rzepakowy; 40% sos pomidorowy: woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cebula prażona (cebula, olej palmowy nieutwardzony, mąka pszenna, sól, przyprawy, ekstrakt pieprzu; 20% warzywa w zmiennych proporcjach (marchew, seler, pietruszka, por).
Rodzaj narzędzia połowego: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Okres przydatności do spożycia: 24 mies.
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 170 g
Masa netto sztuki (po odcieku): nie dotyczy
Technika utrwalenia: sterylizacja
Oświadczenie o poprawności danych: Oświadczam, że wprowadziłem dane zgodnie z aktualnie obowiązującymi wymaganiami prawnymi
Producent: Evrafish sp.zoo
Evrafish sp.zoo
FABRYCZNA 1
39-200 DĘBICA
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane