Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Makaron jajeczny.
mąka pszenna makaronowa
woda
jaja kurze płynne pasteryzowane (5%)
przyprawa kurkuma
Zawiera: jaja, pszenica
| w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna: | 367 kcal / 1558 kJ |
Tłuszcz | 0,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,4 g |
Węglowodany: | 78,3 g |
w tym cukry: | 2,5 g |
Błonnik: | 3,0 g |
Białko: | 10 g |
Sól: | 0,0 g |
Wymiar liczbowy: 250
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: (1 l wody na 100 g makaronu), gotować makaron na słabym ogniu we wrzącej, lekko osolonej wodzie przez 3-5 min., od czasu do czasu mieszając. Odcedzić i przelać zimną wodą, Od temperatury otoczenia
Producent: Wytwórnia Makaronu GOLDMAK Łukasz Nowak Sp. J.
Wytwórnia Makaronu GOLDMAK Łukasz Nowak Sp. J.
ul. Stalowa 29
42-240 Rudniki
Poland
tel. +48 34/ 320 13 42
www.goldmak.pl