Najlepiej spożyć przed, numer partii: poniżej, na opakowaniu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 7 dni.
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Rosół po azjatycku Ramen
Przygotuj rosół wg swojego ulubionego przepisu, dodaj grzyby shiitake, zamiast soli dodaj sosu sojowego. Podawaj z makaronem Mie, dymką oraz świeżym szpinakiem.
Stir Fry
Rozgrzej wok, wlej olej i dodaj posiekany czosnek, imbir i chili, następnie posiekane ulubione warzywa i smaż na chrupiąco. Dodaj ugotowany makaron Mie, sos sojowy i sos ostrygowy. Przed podaniem polej kilkoma kroplami oleju sezamowego.
Makaron pszenny Mie typu noodle.
Może zawierać: soję.
Wyprodukowano w Chinach.
Producent: De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl