Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Pasta jajeczna z wędzonym boczkiem.
Produkt może zawierać:
ryby,
skorupiaki,
soję,
mleko,
gluten,
seler i
sezam.
olej rzepakowy
37 % jaja gotowane
8 % boczek wędzony [mięso wieprzowe, olej rzepakowy, sól, dekstroza, syrop glukozowy, cukier, przeciwutleniacze (askorbinian sodu, kwas askorbinowy), substancja konserwująca (azotyn sodu), aromat dymu wędzarniczego]
woda
cukier
aromat bekonu/boczku wędzonego
sól
mielona gorczyca
ocet spirytusowy
kurkuma
żółtko jaja
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
płatki ziemniaczane
cebula granulowana
chrzan tarty
szczypiorek
ekstrakt z papryki
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, skorupiaki, ryba, mleko, sezam, soja
Zawiera: jaja, gorczyca
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Energia | 1790 kJ/434 kcal |
Tłuszcz | 43,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,4 g |
Węglowodany | 5,4 g |
w tym cukry | 4,4 g |
Białko | 6,1 g |
Sól | 1,6 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 80
Cechy: tylko z najlepszych składników
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska