Zastosowanie: jako samodzielna przekąska oraz dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej.
Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.
Oliwki są drylowane maszynowo i sporadycznie mogą zawierać pestki bądź ich fragmenty.
Zielone oliwki bez pestek. Produkt pasteryzowany.
woda
oliwki
sól
regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 597 kJ / 145 kcal |
Tłuszcz | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0,9 g |
Sól | 3,0 g |
Wymiar liczbowy: 220
Masa po odsączeniu: 100
Tekst dowolny o pochodzeniu: Kraj pochodzenia: Hiszpania.
Cechy: pełne smaku z gajów oliwnych
Rozmiar opakowania: 220
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Prymat Sp. z o.o.
Prymat sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska
www.prymatgroup.pl
+48/32/47 33 833