Zastosowanie: idealna do potraw z mięsa wieprzowego i wołowego. Można podawać ją na ciepło lub na zimno.
Przechowywać w zacienionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Liczy się dobry Smak
Tysiące przepisów znajdziesz na:
Doradcasmaku.pl
Sałatka z kapusty czerwonej. Produkt pasteryzowany.
Produkt może zawierać:
jaja,
soję,
mleko (łącznie z
laktozą),
seler,
gorczycę i
sezam.
kapusta czerwona
woda
cukier
ocet spirytusowy
sól
gożdziki
Może zawierać: seler, jaja, mleko, gorczyca, sezam, soja
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 150 kJ / 35 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 7,0 g |
w tym cukry | 5,1 g |
Białko | 1,0 g |
Sól | 0,84 g |
Wymiar liczbowy: 500
Masa po odsączeniu: 270
Cechy: hermetyczne zamknięcie
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Prymat Sp. z o.o.
Prymat sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska
www.prymatgroup.pl
+48/32/47 33 833