Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Ser w proszku otrzymany z sera podpuszczkowego, dojrzewającego, bardzo twardego, półtłustego.
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
podpuszczka
bakterie fermentacji mlekowej
substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)
Zawiera: jaja, mleko
| w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1483 kJ / 356 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 32 g |
Sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 100
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce (mleko pochodzi z UE)
Cechy: wygodne opakowanie
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.lactalis.pl
Informacje na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@pl.lactalis.com