Ser wędozny, otrzymany z mieszanki serów z dodatkiem masła, poddanej obróbce cieplnej.
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | W kawałku, Krojone |
Składniki: ser (mleko, sól, kultury bakteryjne, podpuszczka, stabilizator chlorek wapnia, barwnik annato, substancja konserwująca azotanu potasu), masło (śmietanka, barwnik karoteny).
Wartości odżywcze w 100 g
Wartość energetyczna 1350 kJ/325 kcal
Tłuszcz 25 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g
Węglowodany 0 g
w tym cukry 0 g
Białko 25 g
Sól 2,0 g.
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Producent: OSM Giżycko
ul. Białostocka 25
11-500 Giżycko
NIP: 845-000-10-96
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane