Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0 - 10°C
Pracujemy zgodnie z ISO 9001
Ser podpuszczkowy dojrzewający
MLEKO
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego (zawierają LAKTOZĘ (z MLEKA))
stabilizator: chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik E160b
Zawartość tłuszczu: 27%
Zawiera: mleko
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1441 kJ/347 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy nasycone | 18 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,3 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 150
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Moniecka Spółdzielnia Mleczarska W Mońkach
Moniecka Spółdzielnia Mleczarska w Mońkach
ul. Mickiewicza 62
19-100 Mońki
Polska
tel. +48 85 727 83 00
fax: +48 85 716 25 30
www.msm-monki.pl