Przechowywać w temperaturze od 0°C do 8°C
Ser królewski kl. I podpuszczkowy, dojrzewający
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | Krojone, W kawałku |
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii
podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik: annato
Zawiera: mleko
w 100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1461 kJ/ 352 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,2 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,5 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w SierpcuInne z tej kategorii
Ostatnio oglądane