Pakowany w atmosferze ochronnej
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C.
Ser tarty Jantar
ser Jantar [mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych, substancja konserwująca: lizozym (z jaj)]
skrobia kukurydziana - zapobiega sklejaniu się rozdrobnionego sera
Zawiera: jaja, mleko
| w 100 g produktu: |
|---|
| wartość energetyczna | 1398 kJ / 336 kcal |
| tłuszcz w tym | 24 g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
| węglowodany w tym | 0 g |
| - cukry | 0 g |
| białko | 30 g |
| sól | 2,3 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 40
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Cechy: idealny do: makaronów, sałatek, pizzy
Rozmiar opakowania: 40
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl