Ser podpuszczkowy dojrzewający typu szwajcarskiego wyprodukowany z mleka normalizowanego, pasteryzowanego z użyciem podpuszczki oraz bakterii mlekowych przez odpowiednią obróbkę skrzepu.
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | W kawałku, Krojone |
MLEKO PASTERYZOWANE, SÓL SPOŻYWCZA,STABILIZATOR: CHLOREK WAPNIA, KULTURY BAKTERII MLEKOWYCH, PODPUSZCZKA MIROBIOLOGICZNA, BARWNIK: KAROTENY
Wartość energetyczna: 1406 kJ / 338 kcal;
Tłuszcz: 26 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g;
Węglowodany: 1,1 g;
w tym cukry: 0 g;
Błonnik: 0 g;
Białko: 25 g;
Sól: 1,5 g
termin przydatności 60 dni, temperatura przechowywania 0-10 °C
Producent: Okręgowa Spółdzielnai Mleczarska Włoszczowa
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul. Kochanowskiego 1 29-100 Włoszczowa
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul. Kochanowskiego 1 29-100 Włoszczowa
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane