Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Więcej przepisów znajdziesz na basiazsercem.pl
Powstaje ze starannie dobranych ziaren pszenicy
Zapewnia wysoką jakość wypieków dzięki naturalnym właściwościom
Jest niezmiennie biała i aksamitna
Dobierz Basię by uzyskać najlepszy efekt
Z natury dla Ciebie:
Z Orkiszu Pełnoziarnista: Chleb, Bułki, Rogaliki, Ciasteczka, Muffinki
Żytnia Pełnoziarnista: Chleb, Ciasteczka, Zakwas
Pszenna Pełnoziarnista: Chleb, Bułki, Rogaliki, Muffinki
Gdy pieczesz: Tortowa Extra, Tortowa Orkiszowa, Extra Wypiek Drożdżowe, Extra Wypiek Biszkopty, Krupczatka
Gdy gotujesz: Wrocławska, Poznańska, Na Pizzę Włoską, Uniwersalna
Chleb baltonowski
500 g Mąki Basia Chlebowa Pszenna
20 ml oleju
15 g soli
29 świeżych drożdży
300 ml wody
Przepis wykonania znajdziesz na
basiazsercem.pl
Mąka pszenna typ 680.