Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w temperaturze od 0°C do +6°C.
Mozzarella, ser tarty.
ser Mozzarella (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych)
skrobia kukurydziana - zapobiega zbrylaniu się rozdrobnionego sera
Zawiera: mleko
| produktu na 100 g |
---|
wartość energetyczna | 1222 kJ / 294 kcal |
tłuszcz w tym | 22 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
węglowodany w tym | 0 g |
- cukry | 0 g |
białko | 24 g |
sól | 1,0 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Cechy: idealny do: pizzy, makaronów, lazanii
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie,
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo,
www.mlekpol.com.pl