Pakowano w atmosferze ochronnej.
Pakowano dla:
Ornua Co-operative Limited
Grattan House
Mount Street Lower
Dublin 2
Ireland
Przechowywać w lodówce: 2°C-5°C.
Po otwarciu należy spożyć w ciągu 7 dni.
Z mleka od krów wypasanych na łąkach do 300 dni w roku.
Dojrzewający 9 miesięcy.
Ser irlandzki dojrzewający
MLEKO krowie pasteryzowane
sól
kultury bakterii mlekowych
podpuszczka: (mikrobiologiczna)
Tłuszcz w suchej masie: min. 48%
Zawiera: mleko
| Na: 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1725 kJ/416 kcal |
Tłuszcz | 34,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21,7 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 25,4 g |
Sól | 1,9 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 5
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Przechowywać w lodówce
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Granlan Sp. z o.o.
Chwaszczyńska 200B,
81-571 Gdynia