Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Włoski ser twardy o wyrazistym smaku i aromacie w formie tartej. Ser tarty Gratino jest idealny do posypywania makaronu, sałatek czy warzywnych potraw. Tworzy niezapomnianą harmonię smaków, podkreślając autentyczność włoskiej kuchni. Wytwarzany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego.
Ser twardy tarty, dehydrowany, minimum 32% tłuszczu w suchej masie.
pasteryzowane i surowe mleko krowie
sól
podpuszczka zwierzęca
substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)
substancja przeciwzbrylająca: celuloza w proszku
Zawiera: jaja, mleko
| Wartość odżywcza na 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 1942 kJ/467 kcal |
Tłuszcz | 31.7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20.2 g |
Węglowodany | 2.0 g |
w tym cukry | 1.8 g |
Białko | 42.2 g |
Sól | 3.0 g |
Wymiar liczbowy: 40
Tekst dowolny o pochodzeniu: Pochodzenie mleka: z krajów UE/spoza UE. Wyprodukowano we Włoszech
Rozmiar opakowania: 40
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: P.P.H. Temar Sp. z o.o. Sp.k.
Wyprodukowano dla:
P.P.H. Temar Sp. z o.o. sp.k.,
ul. Tartaczna 34
40-749, Katowice
www.temar.pl
Facebook: swiatserówtemar