Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C.
Sery Mlekpol - smak w każdym plasterku
Ser Salami
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | Krojone, W kawałku |
mleko
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii mlekowych
barwnik annato
Zawiera: mleko
w 100 g produktu: | |
---|---|
wartość energetyczna | 1424 kJ/343 kcal |
tłuszcz | 27 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
węglowodany | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
białko | 25 g |
sól | 1,3 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Producent: Spółdzielnia Mleczarska "MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane